☎​  Kontakt os: 2025 5324 eller sundevedmaler@hotmail.com

​Det bedste valg inden for malerarbejde

Med de bedste leverandører i ryggen og os i rollen, leverer Sundeved Malerforretning det allerbedste malerarbejde du kan finde.

Få facaden til at fremstå som ny med en facaderenovering​

Der skal ikke altid så meget til, hvis dit hus trænger til en ansigtsløft.  Vi har mange års erfaring inden for facaderenovering, og vi ved, at selv små ændringer i facaden kan få dit hus til at fremstå som nyt eller i en helt anden stil.

Der findes mange muligheder inden for facaderenovering og vi rådgiver dig gerne, så du igen kan få et hus med en smuk facade. Facaderenovering er vores store ekspertise. Med os som samarbejdspartner får du en grundig vurdering af alle lagene i husets facade.


En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er umagen værd. Ikke alene er det en fryd for øjet, det giver også dit hus nyt liv. Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. De produkter vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid.

Sundeved Maler ApS løser alle typer opgaver, små som store. Vi udarbejder med glæde et tilbud på jeres facade. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre.

sundved malerfirma klarer alle former for malerarbejde

Kontaktoplysninger

Sundeved Maler ApS

Ringgade 197,

6400 Sønderborg

Find os på Google Maps

Telefon: 2025 5324

E-mail: sundevedmaler@hotmail.com

Om sundeved maler

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Det er vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.